Γεια σας,
ειμαι ο
Παναγιώτης Κολίγας.

Καλωσήρθατε στο website μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
C C++ VISUAL C++

C PYTHON C++ JAVA PHP MATLAB MySQL-SQL

  • programming in C
  • programming in Python
  • programming in C++
  • programming in JAVA
  • programming in PHP
  • programming in MYSQL
  • programming in SQL

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πρώτα από όλα το πώς βρέθηκα εδώ.!Σίγουρα δεν είναι τυχαίο!Έχει να κάνει όπως υποψιάζεστε με το seo optimization. 'Ομως τί είναι αυτό και πώς μπορούμε να το πετύχουμε μέσα στην ιστοσελίδα μας; Υπάρχουν πολλά sites που σας υπόσχονται υψηλό ranking όπως το:https://linklifting.com/tool/ (επί πληρωμή) αλλά και άλλα που απλά σας λένε τί να κάνετε για να εξασφαλίσετε μία υψηλή θέση για το σάιτ σας. Εγώ σας λέω ότι υπάρχουν 3 είδη σάιτ.(HTML TEMPLATE-WORDPESS,JOOMLA-ESHOPS). Για τα πρώτα όπως το παρόν σάιτ, ένα απλό html document με αρκετό όμως css αρκεί να συμπεριλάβετε meta data tags μέσα στο head του facebook και του twitter. Μπορείτε να τις δείτε αυτές τις ετικέτες αν κάνετε δεξί κλίκ με το ποντίκι και επιλέξετε προβολή κώδικα σελίδας. Απλά κάντε ένα πόστ στο facebook ή στο twitter και χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο:link-text-image μέσα στα meta-tags. Όσον αφορά το wp kai to eshop(magento,opencart) το περιεχόμενό σας καθορίζει την θέση καθώς και τα plugins που θα χρησιμοποιήσετε για το seo.enjoy!!!

Σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς γίνεται η σελίδα αυτή να είναι τόσο δυναμική.Η απάντηση είναι απλή.!!Όλο το θέμα είναι η νέα βιβλιοθήκη της javascript η jquery. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την βιβλιοθήκη αφιρερώστε λίγο χρόνο να δείτε αυτό το video:zero to hero with juery στο youtube!!!

Είμαι κάτοχος του PROFIECENCY του πανεπιστημίου του Michiegan με βαθμό Β και διπλωματούχος μεταφραστής της Αγγλικής γλώσσας πιστοποιημένος από την ΕλληνοΑμερικάνικη Ένωση(HELLENIC AMERICAN UNION).Είμαι σε θέση να παραδώσω ιδιαίτερα μαθήματα ατομικά ή σε ολιγομελείς ομάδες(groups) με 10 ευρώ την ώρα.

Αναλαμβάνω οποιαδήποτε εφικτή από άποψη χρόνου που να αφορά αποκλειστικά τον κλάδο της Πληροφορικής εργασία σε C C++ και JAVA και PHP-MySQL ή και SQL SERVER και PyThon για σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ JAVASCRIPT-HTML-CSS ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:deal.png ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!

YouTube:

DOWNLOAD NOW THE CODE FOR PAINTING THE GRAPH WITH C!!!

DOWNLOAD NOW THE CODE FOR BOOK ROOMS-INSERT UPDATE DELETE SELECT RECORDS FROM SQL SERVER WIH VB .NET!!!

DOWNLOAD NOW THE CODE FOR PLAYING POKER HTML!!!

DOWNLOAD NOW THE CODE FOR INSERT AND DELETE A NODE TO A BINARY SEARCH TREE IN C LANGUAGE!!!

DOWNLOAD NOW THE CODE FOR YOUR ONLINE STORE WITH PHP+MYQSL LANGUAGE!!! Download also the sql db to import in phpmyadmin!!! from here

DOWNLOAD NOW THE CODE FOR YOUR MAILING LIST WITH PHP+MYQSL LANGUAGE!!!

DOWNLOAD NOW THE CODE FOR GRAPH IMPLEMENTATION WITH C LANGUAGE!!!

DOWNLOAD NOW THE CODE FOR MERGE TWO SORTED LINKED LISTS IN C LANGUAGE !!!

FOR UNIVERSITY PROJECTS

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:strlen(),strcpy(),strcat() ΤΟΥ strings.h ΑΠΟ ΕΔΩ!!!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ THN BUBBLESORT ΚΑΙ ΤΗΝ BINARY SEARCH-ΔΥΑΔΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ THN ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ BUBBLESORT ΚΑΙ ΤΗΣ BINARY SEARCH-ΔΥΑΔΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ THN ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ BUBBLESORT ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕΙΚΤΩΝ ΣΕ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ΕΔΩ

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ UNIX-LINUX ΕΔΩ.ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ COMPILER GCC ΓΙΑ UNIX ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΝΗΜΑΤΑ ΩΣ ΕΞΗΣ: cc -o filename filename.c -lpthread ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΩΣ ΕΞΗΣ:./filename

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ THN SHELLSORT ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΔΩ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΜΙΝΗΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΟΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΟΜΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ C ΑΠΟ ΕΔΩ!!!

Space Invaders!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ PYTHON ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ SPACE INVADERS(ΔΕΣ ΦΩΤΟ) ΑΠΟ ΕΔΩ.Θα χρειαστείτε έναν idle για την python!!!Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.

Flappy Bird!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ JAVA ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ FLAPPY BIRD ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.Θα χρειαστείτε μία βοηθητική κλάση με μόλις 2 εντολές!!!Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Θα χρειαστείτε έναν idle-compiler για την JAVA!!!Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ--μιλάω φυσικά για το ECLIPSE. Εναλλακτικά κατεβάστε τον idle-compiler για την JAVA!!!Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ--μιλάω φυσικά για το NETBEANS.

2048!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ JAVA ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2048 ΑΠΟ ΕΔΩ.Δεν ξέρετε τι είναι το 2048;Κανένα πρόβλημα!!!Διαβάστε εδώ(wikipedia). Δεν ξέρετε πώς παίζεται;Κανένα πρόβλημα.Διαβάστε εδώ. Φυσικά και θα χρειαστείτε έναν compiler ή idle για την java μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ:processing in java-javascript...!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ JAVASCRIPT ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2048 ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ JAVASCRIPT-p5js ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2048 ΑΠΟ ΕΔΩ.

PURPLE RAIN!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ JAVA ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΦΕ ΤΗΣ ΜΩΒ ΒΡΟΧΗΣ-PURPLE RAIN ΑΠΟ ΕΔΩ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΩΒ ΒΡΟΧΗ-PURPLE RAIN!!!

Φυσικά και θα χρειαστείτε έναν compiler ή idle για την java μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ:processing in java-javascript...!!!

FIRE WORKS!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ JAVASCRIPT-P5JS ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΦΕ ΤΩΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ-FIREWEORKS ΑΠΟ ΕΔΩ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤA ΔΙΚA ΣΑΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ-FIRE WORKS!!!


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ JAVASCRIPT ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΦΕ ΤΩΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ-FIREWEORKS ΑΠΟ ΕΔΩ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤA ΔΙΚA ΣΑΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ-FIRE WORKS!!!Πολλά ευχαριστώ σε αυτόν τιν τύπο εδω:js-fireworks!!!


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ZIP FILE ΣΕ JAVA-PΡΟCCESSING ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΦΕ ΤΩΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ-FIREWEORKS ΑΠΟ ΕΔΩ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤA ΔΙΚA ΣΑΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ-FIRE WORKS!!!

MINES WEEPER!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ JAVASCRIPT-P5JS ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-MINESWEEPER ΑΠΟ ΕΔΩ.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ JAVA-PROCCESSING ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-MINESWEEPER ΑΠΟ ΕΔΩ.

Φυσικά και θα χρειαστείτε έναν compiler ή idle για την java μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ:processing in java-javascript...!!!

VISUAL C++

Ασχολούμαι και είμαι σε θέση να κατασκευάσω πλήρες λογισμικό σε VISUAL C++ που να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΚΟΛΙΓΑΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

κατασκευη ιστολεσιδων φθηνα
κατασκευη ιστολεσιδων φθηνα
κατασκευη ιστολεσιδων φθηνα
κατασκευη ιστολεσιδων φθηνα
κατασκευη ιστολεσιδων φθηνα
κατασκευη ιστολεσιδων φθηνα
κατασκευη ιστολεσιδων φθηνα
κατασκευη ιστολεσιδων φθηνα
κατασκευη ιστολεσιδων φθηνα

ΘΕΤΙΚΑ & ΑΡΝΗΤΙΚΑ

κατασκευη ιστολεσιδων φθηναΟ υπολογιστής και η πληροφορική δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με φόβο, αλλά ως ένα πρωτοποριακό πολύ-εργαλείο. Όπως όλα τα εργαλεία, αν δουλεύει σωστά, αν εκτελεί τις λειτουργίες για τις οποίες είναι φτιαγμένος,τότε ο άνθρωπος συνεργάζεται αρμονικά μαζί του χωρίς πρόβλημα. Ο υπολογιστής μπορεί να γεμίσει ικανοποίηση τον άνθρωπο αλλά και να τον παγιδεύσει. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο χρήσης. Η γνώση είναι δύναμη και το εργαλείο που μας δίνει την γνώση έχει μία διφορούμενη μορφή δύναμης. Πρέπει να την ελέγξουμε.

κατασκευη ιστολεσιδων φθηναΟ προγραμματισμός είναι θετικός. Οξύνει το μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου. Η πληροφορική δεν έχει μόνο αρνητικά. Μία καλή γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος το ταξίδι του στον προγραμματισμό και τους υπολογιστές είναι σίγουρα η FORTRAN η C και η PYTHON. Όταν κατανοήσει τις βασικές αρχές μπορεί να ασχοληθεί και με τις αντικειμενοστραφείς γλώσσες όπως η C++ και JAVA. Αν θέλει να επεκταθεί και στις βάσεις δεδομένων και το ίντερνετ καλό θα ήταν να μάθει καλά την PHP.


ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Το μέλλον της πληροφορικής όπως και όλων των επιστημών εξαρτάται από τον ίδιο τον άνθρωπο. Αν συνεχίσει να υπάρχει ανθρωπότητα στο σύντομο μέλλον, το μέλλον της πληροφορικής και των εφαρμογών της αποδεικνύεται λαμπρό. Ήδη μπορούμε να ισχυριστούμε ότι το μέλλον έχει έρθει. Οπτικές Ίνες, Δορυφόροι, Τηλεπικοινωνίες, LASERS, και μία πληθώρα από συσκευές και εργαλεία που βασίζονται στην πρόοδο της πληροφορικής και της ηλεκτρονικής είναι εδώ. Ποιός μπορεί όμως να γνωρίζει ποιές είναι οι δυνατότητες του ανθρώπινου νου στα επόμενα χρόνια; Αν θα χρησιμοποιήσει όλα αυτά για καλό ή κακό είναι ζήτημα καθημερινού αγώνα και αυτοκριτικής.


ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ EMAIL ΣΕ ΜΕΝΑ(parketavosnias@gmail.com) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!