WEB ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αναλαμβάνω οποιαδήποτε εφαρμογή για WEB στις παρακάτω γλώσσες: JSP,ASP.NET,PHP.

jsp,asp.net,php

Κατασκευάζω σωστά πίνακες για βάσεις δεδομένων MYSQL και MSSQL,ρουτίνες και συναρτήσεις.Αναλαμβάνω σύνδεση της ιστοσελίδας σας με MYSQL με την βοήθεια της PHP. Μπορώ να κατασκευάσω δυναμική ιστοσελίδα Web JSP που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώ και την ASP.NET για εφαρμογές στο server και σύνδεση με MS SQL SERVER!.

Είμαι σε θέση να κατασκευάσω λογιστικό πρόγραμμα για εταιρική ή μη χρήση με VISUAL BASIC .NET και σύνδεση σε βάση δεδομένων. Επίσης κατασκευάζω και CRM-ERP με χρήση του πακέτου SWING της JAVA. Χρησιμοποιώ την προηγμένη βιβλιοθήκη της JavaScript,JQuery για να προσδώσω δυναμική εμφάνιση στην ιστοσελίδα σας.

Mπορείτε νε δείτε ένα δείγμα της δουλειάς μου(και να μάθετε ακριβώς την ημέρα που γεννηθήκατε) εδώ: CALENDAR-σε-PHP

Παίξτε φιδάκι όπως παλιά.!!!

Μία δική μου κατασκευή, χρησιμοποιώ την βιβλιοθήκη της javascript p5js. Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.!!!

Παίξτε πόκερ!! Μία δική μου κατασκευή, χρησιμοποιώ javascript.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η JAVASCRIPT ΕΔΩ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ JS!!!

Παίξτε σκάκι!! Η εφαρμογή υποστηρίζει AJAX!!Συνδεθείτε 2 άτομα και παίξτε μαζί!!Μία δική μου κατασκευή, χρησιμοποιώ μόνο javascript.

Παρακολουθήστε ένα εκρεμμές!! BEWARE AS IT MAY BE HYPNOTIC!!Μία δική μου κατασκευή, χρησιμοποιώ μόνο την p5js!!

Παρακολουθήστε πέντε ποντικάκια να τρέχουν!! BEWARE AS IT MAY BE HYPNOTIC!!Μία δική μου κατασκευή, χρησιμοποιώ μόνο την p5js!!

Σκοτώστε τα ποντικάκια που τρέχουν!! Σημαδεύστε προσεκτικά!!το σκόρ μετράει...Μία δική μου κατασκευή, χρησιμοποιώ μόνο την p5js!! Μπορείτε άραγε να πετύχετε σκόρ πάνω από 3000 με ταχύτητα πάνω από 10;!!!για προσπαθήστε...σας προκαλώ!!!

Παίξτε το μοναδικό παιχνίδι: FlappyMouse είναι σαν το γνωστό flappybird μόνο που τώρα το πουλί είνια ένα ποντικάκι enjoy!!Μία δική μου κατασκευή, χρησιμοποιώ μόνο την p5js!!

Κατεβάστε το απολαυστικό παιχνίδι πινγκ πονγκ!!! Μπορείτε να παίξετε είτε μόνος σας είτε με κάποιον άλλον...!!!Προσοχή το πλήκτρο CAPS LOCK πρέπει να είναι ενεργό παίζετε με το:A,Z-J,M Θα χρειαστείτε 2 βιβλιοθήκες js.Μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ και εδώ. Επίσης πρέπει να κατεβάσετε και να εγκατατήσετε το xampp server απόεδώ. Αποθηκεύστε τα αρχεία στον htdocs folder.

Σας προκαλώ να παίξετε ένα παιχνίδι μνήμης!!! αφιερωμένο στην Δανάη από το Περιστέρι(Νέα Ζωή) που μου έδωσε νέο νόημα στη ζωή...!!!

Ακόμα ένα παιχνίδι μνήμης(πιο απλοϊκό--με γράμματα)!!! Αφιερωμένο και αυτό στην Δανάη από το Περιστέρι(Νέα Ζωή) που μου δίνει νέο νόημα στη ζωή...!!!

Επιτελους το μοναδικό παιχνίδι tetris κοντά σας!!! Αφιερωμένο στην Δανάη από το Περιστέρι(Νέα Ζωή) που μου έδωσε νέο νόημα στη ζωή...!!!(q και w περιστρέφουν τα σχήματα καλή διασκέδαση...!!!

Απολαύστε το καταπληκτικό παιχνίδι Score4!!!Παίξτε με κάποιον φίλο σας!!!.προσοχή.έχετε κόκκινα και πράσινα πούλια!!! enjoy!!

Σας προκαλώ να παίξετε ένα πολύχρωμο παιχνίδι να ενώσετε τους κύκλους!!! Αφιερωμένο στην Δανάη από το Περιστέρι(Νέα Ζωή) που μου έδωσε νέο νόημα στη ζωή...!!!(κρατήστε πατημένο το ποντίκι για να ενώσετε με ένα pipe τα ίδια χρώματα...!!!

ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΡΗ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ..!!!

ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ JAVASCRIPT.ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΕΞΙ CLICK ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ENJOY!!!

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι πατήστε το φωτοκουμπί newgame και μόλις μοιραστούν τα χαρτιά κάντε κλίκ σε κάποιο.το πάνω πάνω φύλλο στο τραπέζι έχει ένα κόκκινο border 3px wide.!!Μία δική μου κατασκευή χρησιμοποιώ μόνο javascript-jquery και html!

Απολαύστε το καταπληκτικό παιχνίδι κρεμάλα.Ζητήστε από κάποιον τρίτο να βάλει μία ελληνική λέξη και προσπαθείστε να την βρείτε.προσοχή.έχετε μόνο 8 ζωές!! enjoy!!


Απολαύστε το καταπληκτικό όσο και εθιστικό παιχνίδι 2048-διαλέξτε πίστες!!!Many-many thanks to this guy over here: Criticaster!!!


Απολαύστε το καταπληκτικό όσο και εθιστικό παιχνίδι 2048!!!μία δική μου κατασκευή χρησιμοποιώ μόνο τηνp5js!!!

Αφήστε το αποτύπωμά σας!!!Ζωγραφίστε ελεύθερα ό,τι σας έρχεται στο μυαλό σε αυτό το καμβά φτιαγμένο μόλις με 2 γραμμές κώδικα javascript!!!

Παρακολουθήστε πυροτεχνήματα!!! φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε μία γιορτή στο σπίτι ή το γραφείο σας!!!Γραμμένο σε κώδικα javascript με την βιβλιοθήκη p5js!!!

Παρακολουθήστε πυροτεχνήματα!!! φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε μία γιορτή στο σπίτι ή το γραφείο σας!!!Γραμμένο σε κώδικα javascript!!!

Παρακολουθήστε χιονονιφάδες!!! φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο εξοχικό σας τον χειμώνα και κοιτάτε από το παράθυρο!!!Γραμμένο σε κώδικα javascript!!!

Ξαναπαίξτε τον μοναδικό ναρκαλιευτή!!! Γραμμένο σε κώδικα javascript,χρησιμοποιώ μόνο την p5js!!!enjoy!!!προσοχή το δεξί κλίκ βάζει τις νάρκες..!!!

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ:κομμωτήριο-μπορείτε να το αναζητήσετε και στο google ως κομμωτήριο πατησίων αθήνα mathatter.gr,αποφράξεις ανκαινίσεις μπάνιου -αναζητήστε το ως απόφραξη αποχέτευσης πάτρα assostek.eu,βιολογικός καθαρισμός-σε wordPress superbiocleaning.gr,συνεργείο αυτοκινήτων αθήνα automotionservice www.automotionservice.eu βρείτε το στο google ως:συνεργείο αυτοκινήτων αθήνα κέντρο, Τώρα κοντά σας και το kwtsias.eu το σάιτ είναι σε wordPress!!!σύντομα και άλλα κοντά σας!!!!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ EMAIL ΣΕ ΜΕΝΑ(parketavosnias@gmail.com) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!